Hoppsamling for rekrutter lør. 26 og søn. 27 sept.

Postet av Ski den 20. Sep 2020

Hoppsamling for rekrutter lør. 26 og søn. 27 sept.


Vi har i samarbeid med Agder og Rogaland skikrets hoppsamling i Trollbakken lørdag og søndag 26 - 27.september.

Arrangementet er for alle og gratis.

Vi har utstyr som kan lånes (ski og sko). Det dere må huske er hjelm.

På søndag blir det en uhøytidelig "hoppkonkurranse" med enkel premiering.  10 Toppers har vært en veldig populær aktivitet

Postet av Ski den 20. Apr 2020

Det har vært veldig mange som har brukt 10 Toppers som tur og trimaktivitet i denne veldig spesielle vinter og våren så langt. Mange har vært på  tur og nå er det snart snøfritt også på de toppene som ligger høyest, Draumarnuten, ca 700 m oh og Snipa ca 580m oh. Begge ligger i Bygland kommune.

Glova ute i Abusdalområdet er virkelig ett naturfenomen.

Klevestøknutten i Hornnes har en utrolig utsikt sørover mot Dåsnes og Otra.Skisesongen er over på Høgås

Postet av Ski den 20. Apr 2020

Skisesongen er over på Høgås. Nå er det noe is og snøflekker att. Vi takker alle for en veldig spesiell vinter både snømessig og med Korona tider. Det hele begynte veldig bra snø  og løyper fra begynnelsen av nvirovember. Januar og februar var dårlig, mens mars ble brukbar før viruset slår til.  Pass på hverandre og hold avstand, vask hendene og trim.

Arkivbilde fra Vindbjart Mixen i vinter. God Påske alle skivenner

Postet av Ski den 8. Apr 2020

Skigruppa vil ønske alle ei god påskehøgtid. Litt annerledes påske for veldig mange. Men ta vare på hverandre, gå turer i skog og mark, bruk ski der det er muligheter. Men hold avstand og en god hygiene.God Påske

Postet av Ski den 4. Apr 2020

Påsken står for døren. En helt annerledes tid og påskehøgtid blir det i 2020. Alt er stengt ned, det er stille og rolig i bygd og by.  Normalt er det påskegjester overalt, skiløpere i løypene, diverse arrangement. Men i år blir det helt stille. Men det er viktig å holde kropp og sjel i virksomhet, ta vare på hverandre og holde seg frisk. 

Det blir ikke arrangement 1. påskedag, med sportsandakt og diverse aktiviteter på Høgås/Himmelsyna. Avlyst pga koronatider og de regler som er i landet vårt nå. 

Vi ønsker alle god påske.

1. Påskedag 2019 var det samling i slalombakken/gapahuken på Høgås. I 2020 blir det ikke noen samling.

Vi ønsker God Påske til dere alle.