Gratulerer Tonje & Andrea

Postet av Håndball den 22. Mai 2019

GRATULERER MED SEIEREN I SLUTTSPILLET VIPERS!

Vipers Kristiansand halte sent tirsdag kveld i land seieren i returoppgjøret mot Storhamar, det ble en jevn og nervepirrende kamp, men Vipers vant til slutt 24-23 etter et lurt skudd av Marta Tomac et drøyt minutt før slutt.

Andrea og Tonje løfter "bøtta"


Det er første gang at 2 spillere som har spilt på samme lag i Otra har blitt sluttspill mestere sammen! I kamptroppen i denne sluttspillfinalen var både Tonje Haugjord Refsnes og Andrea Thorsland Martinsen. Tonje er en av de spillerne i troppen med lengst fartstid nå, satt hele denne kampen på benken. Men har vært sterkt delaktig i de andre sluttspillkampene, ble sågar banens beste og toppscorer i returoppgjøret i semifinalen.

Andrea ble hentet inn som reserve for Eline Fagerheim i mål, etter at Katrine ble skadet i Champions league semifinalen, Andrea har ikke tatt i en ball med klister på 3,5 år. Og det var virkelig tøft av ho å stille på så kort varsel.

Tonje og Andrea spilte samme i Otra IL et par sesonger i 14-15 års alderen, ett annet funfact er det var i Otra Andrea ble omskolert til målvakt. Begge fikk fin utvikling i ungdomsårene av trenerne Laila Tjessem Våge og Anne Berit Birkeland.


Otra IL håndballgruppa er stolte av prestasjonene og gratulerer begge med sluttspillgull. Tonje gratulerer også med serie gull, cup gull og Champions league bronse denne sesongen. Slett ikkje værst av ei stille jente fra Evje og Otra IL. Avslutningsfest 7. Mai -Endelig program

Postet av Håndball den 24. Apr 2019

Styret i håndballgruppa har kommet frem til at avslutningsfesten for alle spillere, trenere, ledere og dommere avholdes tirsdag 7. Mai kl 1800 i Otrahallen.

Carolina Morais og Tonje Haugjord Refsnes kommer til Otrahallen


Ca program for kvelden:

Ved ankomst får alle ett gratislodd

Kl 1800 åpning ved leder Egil Kvitne

Kl 1810 Premieutdeling alle lag 

Vi får besøk av Viperspillerne Tonje Haugjord Refsnes og nysignerigen fra Angola, landslagspilleren Carolina Morais som skal foreta premieutdelingen

Etter utdeling av premie, er det oppstilling på podiet for lagbilde. Så er det gratis is i kafeen. Isen er sponset av Hennig Olsen is i Kristiansand.

Kl 1915 Oppvisningskamp mellom G/J 14 og trenerlaget. Her kan vi røpe at trenerne får en debutant i mål, så det kan bli spennende.

Kl 1925 Trekking på gratislodd (vinner må være til stede på tekkinga), 4. stk diverse gavekort på kr 500 i premie

Kl 1930 slutt

     
Svane Cup over for i år

Postet av Håndball den 15. Apr 2019


Styret i håndballgruppa vil gjerne takke alle representanter fra Otra IL på Svane Cup, spillere, ledere, trenere, leder og supportere. Det ble en folkefest som alltid.

Utrulig morro å komme inne i den svære Gigantium hallen å det første du hører er "HEIA OTRA" runge utover hele hallen.

Resultater fra alle helgas kamper kan du finne her:

https://www.procup.se/cup/32393.htm?f=CLASS 

Bare å velge klasse og pulje Otra lag er i, så kan du klikke deg videre.


Gutter 12 kom til C- mellomspill

Jenter 12 kom til B-mellomspill som puljevinnere

Jenter 13 kom B-mellomspill

Gutter 14 kom til C-mellomspill

Jenter 14 kom til B-mellomspill

Gutter 15 kom kom til C-finale

Jenter 16 kom til B-mellomspill som puljevinnere

Ingen av Otra sine lag var påmeldt i A-puljer, og måtte da komme på plass 1 eller 2 i pulje for å gå videre til B-mellomspill. For å gå videre måtte den pulja vinnes for å gå videre til sluttspill og finaler.God dag for Otra på Svane Cup

Postet av Håndball den 13. Apr 2019

Lørdag har det vært spilt håndballkamper for hele 7 Otra lag over hele Aalborg, flere av disse kunne levere gode resultater. Alle lagene var påmeldt i B puljer, og måtte komme på de to øverste plassene i puljene for å beholde plass i B mellomspillet.

Det klarte flere med glans, og noen klarte bragden å gå ubeseiret gjennom gruppespillet og vinne pulja. Det var Jenter 12 og Jenter 16.Kamper fredag - Svane cup

Postet av Håndball den 12. Apr 2019

Det ble seier til J12, J13 og J14. Men G12 og G14 tapte sine kamperLevert av IdrettenOnline