Seminar om skadeforebyggende trening

Postet av Håndball den 20. Aug 2019

Styret har gleden av å invitere alle trenere og assistenter til kurs/ miniseminar med tema som skadeforebyggende trening og treningsmetoder onsdag den 4 september kl. 1730 i miljørommet i Otra hallen. 

Til å bistå oss har vi hentet inn Erik Grasaas og Henrik Westgård.

Erik er for tiden stipendiat på UIA og er utdannet fysioterapeut. Han har tilleggsutdannelse som osteopat og har en master i bevegelseslære.

Henrik er personlig trener og tidligere eliteseriespiller og toppskårer i Haslum og Drammen håndball. Han har også spilt en del kamper på herrelandslaget. Er nå med på storsatsningen i KIF håndball.

Disse skal holde et foredrag om skadeforebygging, treningsmetoder ol. Avslutningsvis vil de vise noen øvelser i praksis i Otra hallen. 

 

Påmelding til undertegnede innen 31 august. 

 

PS: det er også åpent for spillere på Otra sitt dame og herrelag. 



Håndballhistorie! 

Postet av Håndball den 15. Aug 2019

1.runde NM: Otra - ØIF Arendal 

Otra ILs staute herrer


Otras herrer innbyr for aller første gang i historien til NM-kamp i Otrahallen! Klokken 1600 førstkommende søndag, altså den 18.august tar Otras staute menn imot ØIF Arendal i 1.runde i Norgesmesterskapet.  

Kåre Eikild og resten av Otras herrer håper flest mulig trosser det varslede regnværet og tar turen til Otrahallen

Herrene håper på fullsatte tribuner, samt å gi publikum en minnerik forestilling.  

Arendalittene er store favoritter, men cup er cup, og samtlige Otraherrer satser på at cupbomben smeller i Otrahallen på søndag. Otraherrene er klare! Kommer du?

Det er gratis inngang, og kiosken er åpen.



Damelaget i Otra IL håndball starter opp igjen.

Postet av Håndball den 14. Aug 2019

Håndballgruppa ønsker velkommen til ny sesong i håndballen, damelaget klarte å beholde plassen i fjor og spiller også denne sesongen i 4. div. 

Kampene vil starte i oktober, og første trening er tirsdag 20. august kl 1930 i Otrahallen. Laget består av en god gjeng med blanding av unge spillere og noen litt rutinerte, men det er god plass til flere om du har vært med før eller ikke.

Trenerteamet denne sesongen består av Hilde Stubseid, Kristine Haugjord Refsnes og Tony Halsall

Vel møtt 😊


Jeg klatre å finne et bilde fra tidligere der alle i trenerteamet var med :)