Storspill av Jenter 16

Postet av Håndball den 2. Mar 2019

Lørdag møtte Otra IL J16 Tvedestrand til kamp i Otrahallen. Før kampen lå gjestene på andre plass i serien, og ville med seier gå til topps. Så ikke noen lett kamp mot et nesten rent J16 lag.

Otrajentene består av 2 16 åringer, 7 15 åringer og ei på 14 i dag.

Første omgang startet katastrofalt, med baklengs etter få sekunder, og igjen nytt baklengs. Vi fikk demmet litt opp etter det, men så begynte det å hagle med 2-minuttere, i løpet av de første 9 minuttene kom det 3 2 minuttere, to til Sara og ett til Jenny, som begge viste seg sammen med Renate og være kampens giganter. Og vipps så vi under 2-7...

Men Lene sine jenter gir aldri opp, det kjempet som løver og satset alt fremover, det resulterte at vi sakte men sikkert spiste inn på ledelsen. Tvedestrand jentene ble surere og surere, og rett før pause var vi opp på 9-11. To sene mål i omgangen til gjestene gav en 9-13 ledelse til pause.

Andre omgang startet fantastisk av Otrajentene, skorte det først og de andre, og fortsatte, Tvedestrand måtte ta en tidlig Time-out da Otra ledet andre omgang med 4-2

Men det vill ingen ende ta, Otra fortsatte å frustrere Tvedrestrandsjentene, og vi gikk sågar il ledelse med både et og to mål et par ganger i andre omgang, mot slutten av omgangen begynte kreftene å ta slutt, vi fikk en lei 2-minutter og et par feilpasningen senere var de i ledelsen igjen, fosset fra litt siste to min, og vant kun 18-21.