Gutter 14 på Trollcup

Postet av Håndball den 31. Okt 2021

Gutter 14 reiste i mørket lørdags morgen til Gimlehallen for å spele Trollcup! Dette laget er helt nytt for sesongen, og sammensatt av årgangene 06-07-08. Siden det er en betydelig overlapp med fotballen i år, har vi kun hatt 1 trening og 1 kamp hvor alle spillerne har fått spilt sammen. Vi gledet oss derfor til å reise på cup for å få litt kamptrening. Selv om Trollcup er en av Norges største, så var det bare påmeldt 3 lag i G14.. Just og Holum i tillegg til Otra. Det ble dermed spilt 2 kamper mot hver av disse. 

Dagen begynte litt trått mot Just i 1. kampen. Forsvaret satt ikkje heilt, og i angrep ble det litt for stillestående. I kamp nr. 2 derimot viste guttene en helt annen innsats (kanskje de begynte å våkne ;)). Det var flotte overganger og nydelige scoringer i angrep, og forsvaret begynte å sette seg. Uavgjort mot Holum var veldig moro og fortjent. 3. kamp var igjen mot Holum. Holum la nå ut et litt mer offensivt forsvar, og Otra strevde litt med å finne ut av det. Holumguttene dro seieren i land denne gangen. 

I 4. og siste kamp, mot Just, viste Otraguttene at forsvar, det begynner de å få teken på! Just hadde raske spillere og gode spillere som kunne sine overganger. De ble hakket for store for Otra i dag, men et godt forsvar gjorde at de til tider hadde problemer med å komme til de gode sjansene. Alt i alt så viste Otraguttene flott håndball til glede for trenere og publikum. Beste resultat var uavgjort mot Holum, men vi trenere er storfornøyde med innsatsen og imponerte over hvor godt samspillet til tider er til tross for lite felles treninger i forkant! Forsvaret ble bare bedre og bedre utover dagen og guttene scoret fullt av mål fra alle posisjoner på banen. 

Det er bare å glede seg til å se disse spille i Otrahallen utover sesongen! Dagens lag var Erik Abusland, Sondre Kile Lie, Emil Abusdal Lexberg, Fredrik Klungeland, Mads Elias Andersen, Brage Aasland, Halvor Nesdal Kile, Lars Aas og Eirik Berg Klepsland Stolte trenere Christian og Siv Therese


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.