Trenings uke 1

Postet av Ski den 30. Des 2018

Vi skriver treningsuke nr 1 og går inn i ett nytt år 2019 i denne uka.

Konkurranse sesongen er i gang i langrenn, men snøforholdene er vanskelig rundt omkring i skikretsen. Nyttårsrennet er flyttet fra Tjørhom i Sirdal og til ei 800 m lang kunstsnø løype på Feed skianlegg i Sirdal. 

Mandag: Høgås kl 1000 Testløp/Distanse trening, klasssisk.

Mandag: Nyttårsrennet, Gjesdal IL som arrangør, Feed Skianlegg.'

Onsdag: Trollbakken kl 1800 Hopptrening

Torsdag: Fellestrening Høgås KL 1800 Fristil Gr 2 og 3.

Lørdag: Bjerkreim langrenn i Sirdal, (Feed)


Oppstart i Otrahallen mandag 7. januar

1. Klubbløp i langrenn er tirsdag 8. januar


Arkivbilde av klubbløp i 2018.Fine forhold på Høgås

Postet av Ski den 28. Des 2018

Skiforholdene er veldig fine på Høgås. Med en snødybde på ca 55 cm og brukbare såler i flere av trasène ser det veldig bra ut. Fredag kveld ble løypa til Gautestad kjørt, i tillegg er Kjuklingheia, Himmelsyna og til Førevatnet nykjørt i løpet av fredagen. Lysløypa og 1-2-3- og sørløypa av 7,5 km er oppkjørt (trening og konkurranseløypene) 

Tilsammen er ca 55-60 km nykjørt fredagen.

Arkivbilde fra Høgås skistadionLitt kjøligere - løype prepping

Postet av Ski den 28. Des 2018

Det er blitt litt kaldere i lufta. Frost natt til fredag og det blir preppa løype fra fredag morgen på Høgås. Konkurranse/treningsløypene blir kjørt og hovedløypa innover til Postkassa/Himmelsyna/Førevatn.

Arkivbilde.Mildværet fortsetter

Postet av Ski den 27. Des 2018

Mildværet fortsetter og det minker på snøen. Det vil ikke være lurt å preppe løyper før det blir litt kaldere. Vi må vente på temperatur fall. Sålen vil bli ødelagt dersom det kjøres før litt kulde.

Vi må vente på kaldere vær før det kjøres nye løyper nå.Skiløyper er for ski

Postet av Ski den 26. Des 2018

De siste dagene har det vært endel som har gått på beina uten ski i skiløypa fra Høgås og innover i Høgås hyttefelt.  Skiløypene/trasène er for ski IKKE til å gå på beina i. Det er satt opp en mengde skilt om dette i området. Veinene blir brøyta for biler og personer greit kan ta seg fram. Skiløypene blir preppa for å gå på ski i disse, klassisk eller friststil/skøying. Slik er reglene for bruk av løypene på Høgås. Otra IL Ski bruker flere hundre tusen kroner hver år på løypenettet, mest på vinterløyper. Vi forventer respekt for de regler som er satt opp for skiløyper. Det samme bør dere i Førevatn hyttefelt også respektere. Her er det også mange som er i skiløypa uten ski på beina. Løypa blir ikke kjørt for deg uten ski på beina.

Her er det noen som har gått i Hovedløypa uten ski. Det er ikke for deg vi kjører med løypemaskinen.

I løpet av ettermiddagen 1.juledag var det flere som hadde gått på beina fra kulverten/tunnelen og innover i  i lysløypa/Hovedløypa i Høgås hyttefelt.  God Jul

Postet av Ski den 24. Des 2018

Skigruppa vil ønsker alle ei velsigna Julehøgtid i hus og hytter. La fred og ro legge seg i de tusen hjem.

God JUL til ALLE.Sigurd Wiberg fyller 50 i dag.

Postet av Ski den 23. Des 2018

I dag, 23. desember 2018 er Sigurd Wiberg 50 år. Alle skivenner gratuler så mye med dagen. Takk for mange store og gode skiminner i mange år og vi håper det samme i framtida. 

Sigurd Wiberg runder de 50 idag 23/12.Mye snø, men ca 50 km skiløyper klar

Postet av Ski den 22. Des 2018

Lørdag ettermiddag var ca 50 km med løyper kjørt. Etter en lang dag i løypemaskinen, var det løyper til toppen av Himmelsyna, Førevatn og sørover til Bjorvatn og Sandan v/Gautestadvein. Det har vær veldig vanskelig og krevende preppe forhold, særlig i Himmelsyna, Førevatn. Mye snø og vind hadde gjort det veldig vanskelig å komme fram. Sørover til Bjorvatn var det veldig mange bøyde trær og snømengden avtar etterhvert betraktelig. Ved Bjorvatn/FV 42 - Arendalsvein er det nok ikke mer en 40-50 cm mot 80-85 i Himmelsyna og Høgås området.

Søndag planlegges å kjøre nordover mot Gautestad, Her er det også store muligheter for problemer med trær som bøyer seg innover i traseen. Snødybde på 70-80 cm gjør det også vanskelig. Lørdagens prepping,  ca 9 timers kjøring - dieselforbruk på ca 200 l.

Arkivbilde fra tidligere vinter.Vinter på Høgås, 70-80 cm snødybde.

Postet av Ski den 21. Des 2018

Vinteren har virkelig meldt sin ankomst i Agder. På Høgås har det snødd og blåst i flere dager. Nå ser det ut som det roer seg. Målestavene på Høgås og inne ved Postkassa v/foten av Himmelsyna viser 70 -80 cm snødybde. Mye arbeid ligger foran oss til å tråkke såler de neste dagene. Løyper blir preppa lørdagmorgen og formiddag. Følg med på Skisporet.no og se hvor maskinen er. 

Det er en del tre som har bøygd seg innover i traseene og motorsaga må nok i bruk flere steder. Julesnøen har kommet nå. 

Arkivbilde fra Himmelsyna.

Mye snø er kommet i høyden. Skiføret er sikret i jule og nyttårshelga.Løypekjøring torsdag

Postet av Ski den 19. Des 2018

Mildvær og lett yr onsdag på Høgås. Lette snøbyger om kvelden. Om forholda er ok blir det tråkka torsdag morgen/formiddag. 

Det meldes om snø natt til fredag og utover dagen. 

Siste: Snøfall heile dagen i dag (torsdag). Kjøres løyper torsdag ettermiddag til trening kl 1800.Noen er ivrigere enn andre!

Postet av Ski den 17. Des 2018

Vi fører loggbok hver høst/vinter, hvem som er på trening i Otrahallen. De som klarer å møte alle gangene i løpet av semesteret blir selvsagt premiert. Den store her er Freddi Mulder, siden høsten 2015 har han deltatt på Alle organiserte skitreningene i Otrahallen.

Denne høsten var det 3 stk som har frammøte på alle mandagene:

Frv: Marthe Undeland Heisel, Ove Kjetså og Freddi Mulder.

Styrketreninga er veldig enkel lagt opp. 18 øvelser/stasjoner skal alle gjennom, innsats 30 sek og pause 20 sek pr stasjon og 2 runder. Alle treningene avsluttes alltid med 10 spenst hopp og utforstilling. Vi starter i august med 2 min og 30 sek. Siste trening før jul er det 6 min.

Treneren som styrer det heile. Julehelsing fra alle de som svetter seg gjennom treningene.Og Julenissen kom

Postet av Ski den 17. Des 2018

Siste trening i Otrahallen for ski er alltid litt spennende. Når klokka nærmer seg 1845, begynner mange å bli litt spent/urolig i beina. Klokka går, enda flere venter i spenning, kommer ikke Nissen. Godt voksne venter og venter. De er jo vant med at nissen er med på siste trening, slik har det vært de siste 20 årene. 

Også kom nissen i år også. Midt under den siste øvelsen i 2018, 10 spensthopp og utforstilling i 6 minutt. Ja du leste rett: 6 Minutt. Men nissen kom.

Og så var det neste alle lurte på: Hvem er nissen???

Dag Odde er veldig glad i Julenissen.

Skiungdommen i Otra IL er veldig pliktoppfyllende til å møte på fellestreningene vi har. Helt til høyre: Marthe Undeland Heisel har deltatt på alle treningene på mandagskvelden siden vi starta i slutten av august og fram til 17.desember.


Resultater fra Hovden og Østersund.

Postet av Ski den 16. Des 2018

VM mønstring junior på Hovden ble avviklet denne helga. I dag var det 10 km distanse, fristil. Åsmund Wiberg ble nr 22 i dag, 1.51 min etter vinneren.

I Østersund var det Scandinavisk Cup. Avlysning i går pga kulde. Idag ble det renn. Sondre Ramse var klar og gikk inn til en meget sterk 31. plass på 15 km fri. (240 menn) Han var nr 19 av de norske, 1.52 min bak vinneren.

Nå er det snart "juleferie" for våre unge langrennsløpere. Denne uka har vi fellestrening på ski på Høgås, tirsdag og torsdag.

Da ønsker vi disse løperne også velkommen.

Arkivbilde: Sondre Ramse fra KM på Tjørhom i Sirdal januar 2017

Arkivbilde av våre unge skistjernerSondre Ramse

Åsmund WibergTrening uke 50

Postet av Ski den 16. Des 2018

Vi er kommet til uke 51 og uka før jul.

Vi har disse felletreningene i denne uka:

Mandag: Kl 1800 Otrahallen langrenn og hopp

Tirsdag: Kl 1800 Høgås Intervall, klassisk

Onsdag: Kl 1600 Basistrening Otrahallen (2003,04,05)

               KL 1800 Hopp i Trollbakken

Torsdag: Kl 1800 Høgås Fellestrening Klassisk


Så ønsker vi i trenerlaget: God Jul.Tråkke såle og spor søndag formiddag

Postet av Ski den 16. Des 2018

Etter lørdagens snøfall blir det tråkka såle og lagt klassisk spor i noen av løypene på Høgås. Følg maskinen på Skisporet.no, hva som er kjørtOtra løpere på Hovden

Postet av Ski den 15. Des 2018

Lørdag var det 3 løpere fra Otra som gikk løp på Hovden. Åsmund Wiberg i sprintløp mønstringsløp junior VM. (Skal også i aktivitet søndag). Under dagens løp var lagt inn HSG rennet for 13-16 år. Morten Kjetså G 16 og Nils Olav Kjetså Røed G 15. Morten åpnet skisesongen med en bra 2. plass og Nils Olav ble nr 3 i sin klasse.

To gode Otraløpere som var på Hovden og svetta lørdag.

(arkivbilde)Bra skimuligheter på Høgås

Postet av Ski den 15. Des 2018

Otra ski hadde klubbsamling lørdag 15.des på Høgås. Vi hadde fine forhold, ett par minusgrader og lett snøvær. I Østersund ble rennet avlyst pga av kulde. Sondre Ramse ble nr 80 fredag i sprint med dårlig feste på skia. Fredag ble Mønstringsrennet for Junior VM avlyst på Hovden, - 16,7. Idag ble det sprint og vinner ble Aron Åkre Rysstad vra Valle IL. Åsmund Wiberg nr 34, klassisk sprint.

Samlinga på Høgås ble veldig bra med teknikk og filming, samt testing av Emit brikke/tidtaking. Våre datafolk fikk systemet til å virke.

Her er løperne klar til første økt.

Testing av klokker og brikke. Ny startklokke testes. 

Avlesing av brikke/kontroll av brikkenr opp mot startnr og navn på løper. Terje Nilsen sjekker brikke til Kjell Hauan,


Økt nr to var i klassisk. Litt lite snø til å sette spor, men teknikken ble det øvd på i 1 og en halv time. Klæbostilen ble også prøvd. Foran: Torstein Landås, Marthe Undeland Heisel, Lina Grindheim.

Even Birkeland prøver å løpe som Klæbo.

Torbjørn Grindheim prøver også Klæboèn.
Klubbsamling på Høgås

Postet av Ski den 14. Des 2018

Lørdag 15. desember holder Otra ski klubbsamling, samlingen starter lørdag kl 0945 på Høgås. Fristil og gamle ski er greit. Samlingen er åpen for alle 10 år og eldre. Mat og drikke medbringes og nok tøy for 2 økter. Andre økt starter ca 1330. 

Arkivbilde fra en tidligere samling på HøgåsKonkurranser denne helga for Otra løpere

Postet av Ski den 14. Des 2018

Det er en stor konkurransehelg for flere av våre beste langrennsløpere. Sondre Ramse er i Østersund og går Skandinavisk Cup. Åsmund Wiberg er på Hovden og skal delta på VM mønstringsløp for junior. Her er også Morten Kjetså og Nils Olav Kjetså Røed og går HSG rennet.

Fredagens løp i Østersund og Hovden er sprint.

Sondre Ramse under løpene på Gålå i desember 2018 Fellestrening langrenn - Høgås Torsdag 13/12

Postet av Ski den 12. Des 2018

Torsdagens langrennstrening blir på Høgås kl 1800. Fristil, lurt med gamle ski som tåler gras og slikt.

Gruppe 2 og 3.


ArkivbildeSkitrening på Høgås tirsdag

Postet av Ski den 11. Des 2018

Tirsdagens fellestrening er på Høgås. Kl 1800, lurt med gamle ski som tåler gras og grus. Fristil. Fredag kveld er det meldt mer snø og vi håper på endel cm i løpet av helga (20cm). Blir det forsatt kaldt så får vi fine forhold i flere av løypene på Høgås. Nå er 3 km og løypa til postkassa tråkka, samt hele lysløypa, tilsammen 12-14 km for fristil.10 Toppers 2019- Jubileumsår

Postet av Ski den 10. Des 2018

10 Toppers starta opp i Otra IL sitt 50 års jubileumsår 2010. 2019 er det sesong nr 10. Jubileums sesongen skal markeres på en litt spesiell måte. Tur nr 10 er med dampbåten Bjoren på Byglandsfjord. Nå er kortene lagt ut for salg på Intersport på Evje. YX Evje vil også selge kort og får sine en av de første dagene.

Siden kontroll kortet er billett til Bjoren koster det lit mer i år å delta. Voksenkort koster kr 150,- og barnekort koster kr 75,-.  På kontrollkortet er det også trykket opp ruteplan for Bjoren sommeren 2019. Sesongen starter i slutten av mai og holder på ut august.

I løpet av 10 sesonger er det brukt 40 ulike topper/turer på 10 Toppers.

På Intersport ligger årets julegave til alle dere friluftsvenner. Og så spanderer vi en alle tiders mulighet til å oppleve den gamle dampbåten Bjoren nordover Byglandsfjorden. Oddersjaa løpet Hovden.

Postet av Ski den 9. Des 2018

Søndag var det Oddersjaa løpet som ble arrangert på Hovden. Fellesstart i klassisk stil. Otra hadde en bra dag i de harde løypene på Hovden langrennsarena. I går ble det ikke førsteplasser, men idag ble det seier til Torbjørn Grindheim, G 11, Astrid Hauan J 13, Nils Olav Kjetså Røed G 15, Åsmund Wiberg M 19-20 og Gjermudn Steinsland i M senior.

Det ble andreplass til Lina Grindheim, J 13, dvs dobbelseier til Otra. Anders Kjetså Røed gikk inn til en sterk 3 plass i sin klasse (G 12). Kjell Hauan i G 10 hadde nest beste tid i klassen. 

Resultat liste fra dagen løp på Hovden:

Oddersjaa løpet


Bilde av premiepallen i G 15 år. Nr 1 og vinner Nils Olav Kjetså Røed.

(Foto: JPRøed)

Pallen i J 13, Nr 1 Astrid Hauan, nr 2 Lina Grindheim

Pallen i G 12, nr 3 Anders Kjetså Røed.

Vinner i G 11: Torbjørn Grindheim.

Gjermund Steinsland nr 2 på lørdag og vinner seniorklassen på søndag (arkivbilde)

Åsmund Wiberg er tilbake i bra konkurranseform (Arkivbilde fra 2017). Hele 2018 sesongen ble ødelagt av allergiproblemer.  Denne helga ble det andreplass i fristil og seier søndag i klassisk. Treningsuke 50

Postet av Ski den 9. Des 2018

Trenings uke nr 50

Mandag: Kl 1800 Otrahallen, langrenn og hopp

Tirsdag: Kl 1800 Intervall, løp (Evje stadion) eller ski (Høgås), bestemmes mandag

Onsdag: Kl 1600 Basistrening i Otrahallen, (2003,04,05)

                Kl 1800 Hopp i Trollbakken

Torsdag: Kl 1800 Skitrening på Høgås ???


Lørdag: Kl 0930 Klubb/Sonesamling planlegges dersom snøforholdene er gode nok

Arkivbilde fra trening i desember 2017Hovdenrennet

Postet av Ski den 9. Des 2018

Lørdag 8.desember ble åpningsrennet i skikretsen arrangert på Hovden under fine vinterslige forhold. Over 300 deltaker var påmeldt. Otra hadde 18 løpere  på startlista. Det ble ingen seiere til Otra, men veldig nære. Nils Olav Kjetså Røed i G 15 var kun ett sekund bak vinneren på andre plass. Åsmund Wiberg er tilbake i sporet og ble nr 2 i M 19-20- Langløperen vår i Otra, Gjermund Steinsland ble nr 2 i seniorklassen, vinner her Gaute Kvåle fra Røldal. Lina Grindheim i J 13 ble nr 3, hennes bror, Torbjørn nr 3 i G 11, Kjell Hauan nr 3 i G 10. Even Birkeland nr 5 i G 13, Astrid Hauan nr 6 i J 13 og Anders Kjetså Røed nr 7 i G 12. Alle resultater finnes på Hovden Sportsklubb sin hjemmeside eller Langrenn.com

Åpningsrennet ble arrangert i fristil

Søndagens løp er Oddersjaa løpet og det er fellesstart i klassisk stil.

Arkivbilde fra Hovden.

Hovden rennet 2018Snø på Høgås, 8-10 cm

Postet av Ski den 6. Des 2018

Det er kommet 8-10 cm med snø på Høgås i ettermiddag/kveld. Fredag formiddag vil det bli tråkka såle med skuter og trommel. Og det meldes om mer snø fredag ettermiddag/kveld.

Har vi været på vår side er det store muligheter å prøve skia i helga ( gamle ski)

Arkivbilde.Åpningsrenn i langrenn på Hovden

Postet av Ski den 6. Des 2018

Lørdag 8. desember drar den lokale konkurransesesongen i gang på Hovden. Da er det Hovden Sportsklubb som arrangerer åpningsrenn i skikretsen. Dette har alltid vært ett populært løp hvor løpere fra flere kretser møtes på Setesdalens tak. Lørdagens løp i i fristil. Otra har 19 løpere påmeldt., fra de yngste i 9 års klassen og to stykker i seniorklassen. Første start er kl 1100.

Bilde fra åpningsrennet i desember 2017.

Søndag fortsetter Oddersjaa med sitt Oddersjaaløp i klassisk stil, NB start kl 1000

Otra løperer som er påmeldt til løpene i helga

    EvenBirkelandOtra ILNei

AmalieFrigstadOtra ILJa

JensFrigstadOtra ILJa

LydiaFrigstadOtra ILNei

LinaGrindheimOtra ILJa

TorbjørnGrindheimOtra ILNei

AstridHauanOtra ILNei

AnnaHauanOtra ILJa

KjellHauanOtra ILNei

Marthe UndelandHeiselOtra ILNei

TorsteinLandåsOtra ILNei

DagRefsnesOtra ILNei

JorunnRefsnesOtra ILNei

Kari StulienRobstadOtra ILNei

Endre StulienRobstadOtra ILNei

Nils Olav KjetsåRøedOtra ILJa

Anders KjetsåRøedOtra ILNei

GjermundSteinslandOtra ILNei

ÅsmundWibergOtra ILJa
Trening uke 49

Postet av Ski den 1. Des 2018

Første uke i desember er vi kommet til.

Treningsuke 49

Mandag: Otrahallen kl 1800, skitrening, langrenn og hopp

Tirsdag: Evje stadion, kl 1800  Intervall m/staver, løp

Onsdag: Otrahallen, kl 1600, basistrening, (2003,04,05)

                Trollbakken kl 1800, hopp

Torsdag: Evjehallen, Kl 1800 rulleski, klassisk eller fristil, (føre forbehold), Alternativ løp m/staver Evje lysløype.


Lørdag: Åpningsrenn Hovden, fristil

Søndag: Oddersjaaløpet, klassisk

(Arkivbilde, skirenn Hovden)
Snøfres vinner, May Britt Stifoss

Postet av Ski den 30. Nov 2018

Årets julebasar er over. Vinner av hovedgevinsten, snøfresen ble May Britt Stifoss fra Oddeskogen på Evje. Det ble stor jubel og stemning på Pernille når vinneren ble utropt. 50 kransekaker ble også fordelt blant alle skivenner som hadde funnet vein til Evje sentrum og Pernille. 

Skigruppa takker Pernille for all støtte og hjelp. Kafeen på Evje har stilt lokaler til disposisjon i over 30 år. De har også stilt med gevinster til basaren. I år stilte  de med 50 kaffeposer.

Takk til alle som har bidratt med ett eller annet.Julebasar og god stemning ved Julegrantenninga.

Postet av Ski den 30. Nov 2018

Siste dag i november bar preg av ruskevær med kraftige regnbyger gjennom hele dagen. Det var opphold og bra under selve tenninga av den fine Julegrana. Evje musikkorps underholdt med julesanger og Erik Kjebekk holdt en god andakt om advent og jula som står og venter på oss.

(arkivbilde)Fluorforbud på glider 16 år og yngre

Postet av Ski den 29. Nov 2018

Informasjon fra Norges Skiforbund.

Det har kommet spørsmål etter innføringen av fluorforbud i klassene til og med 16 år. Noen av spørsmålene vet vi enda ikke svaret på, men det blir gitt ytterligere informasjon når dette er tilgjengelig. 

Det som er bestemt er at forbudet gjelder alle glidprodukter som inneholder fluor.
Det er laget en liste med produkter som er uten fluor fra smøreleverandørene.
Denne vil bli oppdatert fortløpende dersom det kommer nye produkter/ nye leverandører som ønsker inn på listen.

Hvordan blir forbudet håndtert? 
Det blir ikke gjennomført noen form for sanksjoner (disking eller bøter) i denne sesongen dersom fluor oppdages.
Dersom det påvises fluor på ski som blir testet, vil deltagers klubb bli informert om dette. Det vil framgå hvilken utøver som har blitt testet med fluor, og det er da ønske at klubben gir en tilbakemelding til Skiforbundet dersom de mener dette testresultatet er feil.
  

Hvordan er testprosedyren:
Det kan bli testing av fluor i vilkårlige renn for alle klasser til og med 16 år.
Testen skjer ved at en liten kloss med en form for teip blir plassert i glidsonen på skiene og så fjernes, før skien blir børstet et par strøk.
Klossen med testresultatet blir forseglet og merket med startnummer før den blir sendt til analyse.
Testingen kan foregå enten rett før start eller rett etter målgang.

Hva om???
Det er kommet mange spørsmål om hva skjer dersom det benyttes børste som tidligere er brukt på fluor, eller hva skjer dersom noen preparerer med fluor ved siden av, eller om festevoksen som inneholder fluor glir bakover på skiene….
Vi har ikke alle svar på hvordan dette vil slå ut, men det skal gjennomføres mange tester nå i
starten på sesongen på testski, som skal finne svarene på om dette vil gi utslag.
Tester så langt viser ikke utslag på dette.
Videre viser d
e felttester som så langt er gjennomført at dersom en fluorbehandlet ski er vasket med flourrens så påvises heller ikke flour på sålen.
Men det skal testes ytterligere på alt dette.


Oppfordringer fra LK
Det finnes mange dyre produkter på markedet som ikke inneholder fluor.
Vi vil uansett oppfordre alle som smører ski for barn og unge under 17 år til å velge billige produkter som parafinglider og begrense antall par ski.
I tillegg vil vi oppfordre/henstille alle deltagere, trenere, ledere, foreldre, etc – om å oppføre seg ordentlig på skirenn i vinter, slik at vi unngår «kjipe» situasjoner som utskjelling, baksnakking og mistenkeliggjøring – mao være snille med hverandre!!

HMS!
Selv om det er et forbud mot fluorholdige glidprodukter i klassene under 17 år, oppfordrer vi alle som smører ski til å bruke beskyttelsesutstyr som hansker og maske.
Det er fortsatt produkter som kan inneholder stoffer som kan være skadelig for hud og luftveier (finstøv)


Norges Skiforbund
LangrennSkitrening torsdag

Postet av Ski den 29. Nov 2018

Torsdagens skitrening blir i Evje lysløype. Ta med staver og sko for glatt føre. Løping m/staver. Husk lue og votter. Mye regn er meldt.Julebasar fredag

Postet av Ski den 28. Nov 2018

Det går mot advent og julebasar. Fredag 30. nov kl 1800 er det stor basar på Pernille. 50 kransekaker skal loddes ut denne kvelden. Kveldens hovedgevinst er en snøfres til en verdi av kr 12 000,-

Velkommen til julebasaren 2018Julegrantenning

Postet av Ski den 27. Nov 2018

Otra ski inviterer til tradisjonell julegranteninning i Evje sentrum, fredag 30.november kl 17.00. 🎄Kl. 18.00 er det tid for basar på Pernille. 50 kransekaker skal loddes ut og en splittet ny snøfres til en verdi av 12.000 kr. VELKOMMEN 🎅🤶Skitrening i høstferien

Postet av Ski den 1. Okt 2018

Otra IL hoppgruppe gjennomfører trening i Otrahallen, mandag 1. oktober kl 1800-1900