Storseier til damelaget

Postet av Håndball den 26. Okt 2019

Damelaget til Otra IL i 4.div møtte lørdag ettermiddag Øvrebø i Øvrebøhallen.


Siri Refsnes i godt driv i hjemmekampen mot AK 28

Dette er en hall der Otradamene alltid sliter og ikke spiller bra, det har vel endt i hjemmeseier de siste fem møtene. Så jentene var nervøse, spesielt hovedtrener Hilde Stubseid.

Men Otra satte standarden fra start med et kontant og solid forsvarspill ført an av Linda Stokkeland i midtforsvaret, også en litt småsyk Kaya Helene Eikeenar Kjetså leverte den ene kanonredninga etter den andre i mål, Og slapp inn kun 6 mål i hele første omgang. Fremover ble det mye rom på kantene, der Siri, Heidi og Silje Christine fikk mye rom. Kantene stod for 15 av målene i kampen.

Etterhvert kom Marit inn, og satte enda mer fart i angrepet, og en ny standard i forsvar, det luktet rett å slett svidd til tider.

Anita B, Anita E og Lene L spilte også med stor autoritet fremover og solide bak, Kristine spiller mer og mer for hver kamp og kommer inn med rutinen og roer ned spillet når ungjentene blir noe ivrige. Ungjenta Sofie fikk slippe til i målet i andre omgang, og gjorde sakene sine bra. Holdt mest baklengsmålene i omgangen ned på singelsiffer.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.