Svane Cup 2024 - Info

Postet av Håndball den 7. Apr 2024

                               SVANECUP 19.april – 21. april 2024 – CUPINFORMASJON

Det nærmer seg Svanecup, og i den forbindelse vil vi gi dere litt praktisk informasjon. Se også: www.svanecup.dk eller last ned appen Procup.

Reise:

Oppmøte ved Evje barneskole fredag 19. april kl. 05.45. Møt presis!

Avreise fra Kristiansand med Superspeed kl. 08.00, ankomst Hirtshals kl. 10.45. Innkvartering på skolen skjer på ettermiddagen, så i påvente av det tar vi en stopp på Bilka. Det vil mest sannsynlig bli en stopp der før heimreisen også. Hjemreise søndag 21. april med Superspeed som går kl. 20.45 fra Hirtshals, ankomst Kristiansand ca. kl. 23.59. Ankomst Evje ca. 01.15.

Innkvartering: Sofiendal skolen, Lange Mullers vej 18, 9200 Aalborg (Vagtstue tlf. 3144 6321) Mat:

Måltider som er inkludert: Frokost på båten ned, kveldsmat fredag, frokost og middag lørdag og frokost søndag. Bespisningen foregår på skolen, bortsett fra middag lørdag som skjer i Gigantium. Det er mulighet for å smøre med seg niste både lørdag og søndag.

Pakkeliste:

Liggeunderlag (ikke lov med dobbelmadrass), sovepose, pute, håndballdrakt, håndballshorts, håndballsko, treningstøy, slippers, drikkeflaske, toalettsaker, håndkle, sekk/bag til å ha med i hallen, håndball, tøy til disko/lederkamp i Gigantium og lommepenger.

Mobil, iPad og annet elektronisk utstyr tas med på eget ansvar.

Penger:

Det er vanskelig å sette noen sum her, men 500-700 kr har vanligvis vært nok. På skolene selger de ofte noe snacks. Der tar de kun kontanter. I Danmark kan en ikke betale med Vipps.

VIKTIG:

• Alle over 20 år må ha gyldig legitimasjon (pass, bankkort m/bilde, førerkort). Nordiske statsborgere under 20 år behøver ikke legitimasjon.

• All bruk av alkohol eller andre rusmidler er selvfølgelig strengt forbudt!

• Gå ALLTID flere sammen.

• Maks 2 brusbrett per person (det er ønskelig at det kjøpes på Bilka sånn at vi får de inn i lasterommet på bussen).

• Det kan være lurt å merke alt av eiendeler.

Dette blir gøy, vi gleder oss til å reise på tur med dere ☺

Håndballhilsen fra Tony og Janne

Kamper i gruppespillet.pdf

SVANECUPINFO 2024.pdf

svane info foreldre .pdf

punkter for voksne med på tur.pdf

Oversikt voksne med på tur-ny.pdf
Hjemmekamper Torsdag 1. feb

Postet av Håndball den 1. Feb 2024

Denne torsdagskvelden er det to kamper i Otrahallen, først ut er Jenter 15, som møter Trauma kl 18:15, Jentene har begynt å finne formen i de siste kampene, og spiller mye fin håndball. Det blir garantert verdt turen i hallen i kveld. 

Umiddelbart etter det kl 19:30 er det damelaget sin tur, da møter de Lund HK fra Kristiansand, dette blir nok ett jevnt og tett oppgjør mellom to topplag. Lund her hele sesongen ligget i toppen og er det eneste laget Otra ikke har møtt enda denne sesongen.

Kiosken er åpen!