Postet av Bjørn Anthony Halsall den 15. Okt 2023

Lørdag 14. oktober var det duket for andre oppgjør på hjemmebane for det ny oppstarta damelaget i 4. div, laget hadde pause forrige sesong da det ble noe mange langtidsskader på tampen av sesongen før, grunnet tett kampprogram etter Covid-19 nedstengning.

Time-out talk

I dag skulle vi krefter mot ett ungt lag fra Våg. Stort sett jenter fra 18-årslaget til våg som har gått gradene i klubben på Bring og Lerøy serier. Ett godt lag som gav oss god motstand.

Kampen begynte jevnt, med lite og like mange mål fra begge lag. Etter ett kvarters tid skjønte laglederteamet at det måtte hviles litt i bekk rekka, Kristin Skov-Skov entret banen og vipps stod det 16-8 til pause.

Målvaktene Hilde Stubseid (bildet) og Laila Uldal hadde en god dag på jobb

Det gode spillet fortsatte i starten av andre omgang, i løpet av 15 minutter ble 16-8 til 25-13, men så tok Våg Time-Out og Otra ble presset til mange tekniske feil og tvilsomme vurderinger, samt noen spillere møtte kviles litt , for å være klare til ny tøff kamp borte mot Kristiansand søndag.

Kristin Skov-Skov i godt driv

Men ungjenta Kristin fortsatte å løpe Våg damene i senk og kunne sikre oss en grei 6 måls seier. Ungjenta endte som toppscorer med 8 mål og kan vel kåres som banenes beste.