Siste dag i Lloret

Postet av Håndball den 5. Apr 2023


Onsdag ble det spillefri og fridag for jentene. Da vi ikke kom til semifinale, litt uheldig med pulje oppsettet da begge finalelagene var i vår pulje.

Men da ble det tid til en dagstur til Barcelona for å være turister for en dag.

Klar for buss til Barcelona

 Vi satte nesa mot Barcelona med 9-bussen etter en god frokost.

Vel fremme ble der det en frisk halvtimes gåtur til La Sagrada Famila, som gikk uten de store protestene.

Jentene er fremdeles blide

 Men så insisterte en av de kvinnelige trenerene, som er veldig glad i å gå tur på å like godt å gå til Park Güell. Det var jo ikke sååå langt (2,2 km), sjef Haugen støtta tiltaket å satte i gang i ett ganske bra marsj tempo, men det var jo god stigning hele veien....

Omsider kom en sliten og litt smågretten gjeng frem til Park Güell, som viste seg å være utsolgt for dagen!

Men det er da Tony redder dagen, finner en buss, småflørter litt med den kvinnelige sjåføren og skysser hele gjengen til sentrum og til en eller anna sminke butikk som visstnok var turens høydepunkt. (sminke butikken altså)

Etter lunsj på Burger King, så fikk jentene vandre litt i byen å shoppe på egenhånd, så var det metroen videre, her hadde reiseleder og blogger kjøpt feil type billett, og det hjelp ikke med noe flørting der i gården, så måtte punge ut for nye.

 På vei til busstasjonen tok vi turen innom Arc de Triumph

Tilbake i Lloret fikk vi med oss U J18 finalen, etter det var de fleste ganske så trøtte å slitne, så da gikk vi på hotellet for å rekke middagen.

Men et par tøffe jenter ble igjen i hallen for å få med seg premieutdeling og avslutningsseremoni, der ble de overrasket med både lagspokal og individuelle premier til alle spillere 👍

Torsdag er det hjemreise til Evje!

Me sees 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.