Otra IL Håndball On Tour!

Postet av Håndball den 20. Apr 2024

Håndballgruppa er denne helga av gårde på sin tradisjonelle tur til Aalborg og Svane Cup.
Det er jo alltid sesongens høydepunkt for ungdomslagene, denne gan er det lagene G12, J12, G13 og J15 som er avgårde i to flotte busser fra LL Setesdal Bilruter.Avreise gikk fint, alle var på plass før tiden, og vi kunne rulle avgårde 4 min før avgangstid. Ved ferjeterminalen stod Janne C. Wienenga klar med alle billettene, og alle gikk raskt inn i terminalen, og bussen kjøre så å si rett inn i ferga.
Fredag ettermiddag må det slåes i hjel noen timer, mens vi venter på innsjekk på skolen vi skal bo på. Den tilbringes på Aalborg Storcenter med shopping og mingling.

Kl 15:30 presis bar det av gårde den korte turen til Sofiendalskolen hvor alle bor, og alle fikk sjekke inn på rommen i rekordfart.

Allerede fredag kveld skulle alle Otralagene i gang med kamper.
Først ut var J12, som spiller i J13 klassen. I Gigantium møtte de Skagen kl 19:45, og gikk fortopp i ledelse, men Skagen tok igjen. På tampen holdt Otrajentene igjen og klarte uavgjort 5-5.Så var det G12 sin tur, som også spiller 13 årsklasse. Her gjør de en strålene kamp i Mellemvanghallen mot Tvedestrand og vinner fortjent 18-11.
Tilbake i Gigantium var det G13 sin tur kl 20:50, de spiller egentlig i samme klasse som G12, men de stiller i A-pulja, mens de andre Otralagene spiller i B-puljer. Her møtte de Arendalslaget Sørfjell, gutten spiller gnistrene god håndball, med høyt tempo og mange kombinasjoner i angrep som tar pusten fra flere publikumere. Otra vinner kampen 16-13.
Kl 21:15 er det klart for kveldens siste Otrakamp i Gigantium, da er det J15 sin tur. De møter Hørning håndbold, og starter med kjempespill, forsvaret er godt, angrepsspillet enda bedre med mye fart i ankomst gode oppspill og noe nydelige langskudd. Bak står også Sunniva godt, det skulle faktisk gå 18 minutter av kampen før hun slapp inn ett spillemål, før det var det kun baklengs på straffer. Otra vinner 13-9
Etter alle kampene, fikk de dusjet og busset tilbake til skolen for kveldsmat og seng!


Tusen takk til en fantastisk heiagjeng.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.