Geir gir seg som nettredaktør

Postet av Fotball den 25. Sep 2019


Geir Daasvatn har vært skribent, fotograf og i hovedsak stått for innholdet på fotballsida siden 2007. Som tidligere meldt, vil han imidlertid nå gi seg som nettredaktør. 

Pr. 25. september 2019 er ingen ny nettredaktør formelt på plass. Men det er meget gode og spennende folk i sikte. De vil komme med meir info så snart de er på plass.

I mellomtiden kan dere fortsatt sende innspill til Geir sin mob 90 92 67 24 eller E-post geird@agder.no. Så  legger han nyheten ut på fotballsida og eventuelt Facebook. 

Men han foretar seg ikke lenger noe aktivt selv for å hente inn nyhetssaker m.v.

" - Jeg ønsker de nye kostene hjertelig velkommen på laget! Jeg sjøl har holdt på så lenge med dette, 12-13 år, at det har begynt å tære på motivasjonen. Men for nye interesserte personer, som syns det er gøy å skrive og bidra i Otra-systemet på det viset, er det å være nettredaktør en kremjobb!", sier Geir før han nå altså pakker ned pennen og fotoapparatet og begir seg ut på andre eventyr.Er DU fotballgruppas nye nettredaktør?

Postet av Fotball den 19. Aug 2019

Geir gir seg nå som redaktør av fotballsida på Otrail.no, etter å ha hatt jobben siden våren 2007. Er det en litt datakyndig ungdom eller voksen, eller helst flere, som har lyst til å overta dette spennende vervet? 

Geir gikk som kjent av som leder i fotballgruppa på årsmøtet i mars 2019. Tilgangen til informasjon og nyhetssaker som kan publiseres på fotballsida er derfor blitt mye mer begrenset enn før. Det er da naturlig at det kommer inn nye folk med ansvar for nettsida, og at det etableres nye rutiner for hvordan nettsida skal drives og tilføres bra innhold.    

Å fylle ei nettside med aktuelt og spennende stoff, og helst hver dag, krever en del arbeid. Men samtidig er det utrolig moro å se hva man kan få til. I dag er det veldig populært med bilder, og enda mer med film. For en litt foto- eller filminteressert ungdom vil dette være en drømmejobb!

Ta kontakt straks med Jon Gunnar Kjetså i fotballstyret hvis dette er noe DU kunne ha lyst til å prøve!