Kjempestemning på Jentefotballens dag!

Postet av Fotball den 17. Jun 2019

Rundt 50 jenter 8-15 år hadde en knallgøy fotballdag, da NFF Agder og Otra IL fotball samarbeidet om Jentefotballens dag på Evje stadion søndag 16. juni.

Det var jentefotballansvarlig i NFF Agder, Elin Hjemdal, som var ansvarlig for det fotballfaglige innholdet. Jentene ble delt i fire grupper etter alder. Den første timen var det forskjellige tekniske øvelser, tilpasset jentenes alder og utviklingsnivå. Otras egne jentetrenere, pluss Zani og Haris Hadzic som keepertrenere, hadde ansvaret for gjennomføringen i hver enkelt gruppe.  

Etter en god pause og frukt, og masse vann i den stekende heten, var den andre timen ei økt med fotballspilling. Innsatsen var på topp, sjøl om det ikke var så lett å holde dampen oppe i varmen.

Jentene gav uttrykk for i etterkant at det hadde vært ei kjempegøy fotballøkt. Otra-trenerene gjorde en skikkelig bra jobb med de ulike gruppene. Elin bistod hele tiden med gode råd og oppmuntring. Kan hver eneste jentetrening i alle aldersklassene holde dette nivået framover, går jentefotballen i Otra IL ei flott framtid i møte!

Takk til Elin som kom oppover heilt fra Kristiansand, og som hadde laget i stand et meget bra sportslig opplegg!Jentefotballens dag på Evje søndag 16. juni!

Postet av Fotball den 8. Jun 2019

Alle jenter i alderen 6-15 år inviteres til en dag fylt med fotballaktiviteter og moro på Evje kunstgressbane søndag 16. juni kl. 13.00-15.00.

Fra den TV-sendte J-13 kampen mellom Otra og Donn på EHbanen. Foto: Geir Daasvatn

PåmeldingsskjemaEmma med kretskamp på NFF Agder 2006-årgangen

Postet av Fotball den 12. Mai 2019

Emma Hellesmark var også i aksjon under kretskampene til NFF Agder mot NFF Rogaland i helga. Emma spiller for 2006-laget.

Som 2005-årgangen fikk også J-2006 meget tøff motstand, og tapte klart. 

" - Vi fikk et bilde på hvor bra de beste spillerne i disse aldersgruppene er. Så er det bare en ting å gjøre. Jobbe hardere og trene mer!", skriver NFF Agder på sin Facebookside.

Det er tøft at Emma har klart å kjempe seg inn på kretslaget. Vi ønsker lykke til videre, både på kretslaget og med fotballkarrieren.

NFF Agder sitt 2006-lag i Kvinesdal i helga. Emma Hellesmark ytterst t.v. i bakre rekke. Foto: NFF Agder
Jenny Marie spilte kretskamp i Kvinesdal

Postet av Fotball den 12. Mai 2019

Jenny Marie Leirvik-Nilsen (f. 2005) fra Otra sitt J-15 7-er lag (2005-årgangen) var lørdag 11. mai med på NFF Agder sitt kretslag som spilte mot NFF Rogaland i Kvinesdal.

Agder tapte kampen klart.

" - Vi fikk et bilde på hvor bra de beste spillerne i disse aldersgruppene er. Så er det bare en ting å gjøre. Jobbe hardere og trene mer!", skriver NFF Agder på sin Facebookside.

NFF Agder 2005-årgangen. Jenny Marie foran t.h. i keepertrøya. (Arkivbilde fra NFF Agder) Neste frivillige trening 10-12 år er søndag 12. mai

Postet av Fotball den 4. Mai 2019

Neste frivillige trening for jenter og gutter 10-12 år er søndag 12. mai! 

De fleste trenger en litt rolig fridag, altså fri søndag 5. mai, etter alle kampene under Europris Vårcup lørdag 4. mai.

Hilsen Alex og Pontus