10.000 nye kroner fra YX Evje til Otra IL!

Postet av Fotball den 22. Mar 2019

En takknemlig daglig leder i Otra IL, Tony Halsall, tar på vegne av badmintongruppa imot den rause gaven av innehaver Egil Bjorå på YX Evje. Foto: Geir Daasvatn

Under årsmøtet i Otra IL torsdag kveld kom Egil Bjorå på YX Evje med en ny sjekk på 10.000 kr til Otra IL, som et ledd i sponsoravtalen om "Otravasken". Denne gang er det badmintongruppa som skal få nye godt av støtten.

Hver gang du tar en Otravask av bilen på YX Evje, går 10 kroner av betalingen til Otra IL! I Egil har i tillegg garantert at bidraget fra YX Evje skal være minimum 10.000 kr hvert år.

Ingen på årsmøtet, ikke engang YX-sjefen selv, kunne nøyaktig huske når avtalen ble inngått. Men etter litt dykk i arkivet tror vi året var 2012 (bildet under). I perioden 2012-2018 har således YX Evje tilført Otra IL 70.000 kr bare på denne ene avtalen. I tillegg kommer flere andre sponsoravtaler og samarbeidsprosjekter. Som leseren skjønner, er YX Evje en enormt viktig medspiller for Otra IL.

Tusen takk til YX Evje og Egil for 10.000 kr til badmintongruppa for 2018, og for avtalen om Otra-vasken som vi håper kan bestå lenge enda!   

Egil og Tony besegler avtalen om Otravasken i mars 2012 med et håndtrykk. Foto: Geir Daasvatn
Autoservice Evje - sterk medspiller!

Postet av Fotball den 21. Feb 2019

Autoservice Evje er sølvsponsor i fotballgruppa 2018-2020. 

Det velrennomerte lokale bilverkstedet og bilforhandleren har logoen sin på fotballgruppa sitt treningstøy og flere bannere på gjerdet rundt EHbanen.  Til gjengjeld yter Autoservice Evje en bra pengesum til aktivitetene i fotballgruppa hvert år.

Autoservice Evje har vært en god samarbeidspartner for Otra IL, fotballgruppa og andre grupper i idrettslaget i mange år. Det er gøy at vi i 2018 har fått formalisert samarbeidet i en sølvsponsoravtale, som sikrer  fortsigbarhet for begge parter. 

Atoservice Evje ble etablert på Verksmoen på Evje i 1997. Daglig leder er Knut Birkeland. 

Du kan lese mer om Autoservice Evje på Setesdalswiki.

Facebooksida til Autoservice Evje

 Denne gjengen er klare til å hjelpe deg med det meste som gjelder bil. Foto: Geir Daasvatn
Sporty utstyrsleverandør!

Postet av Fotball den 18. Feb 2019

Otra IL fotball og Intersport Evje har samarbeidet i mange år om levering av alt fellesutstyr til fotballgruppa. Det har vært et veldig givende samarbeid for oss i fotballen. Vi håper at den fine sportsbutikken på Evje også føler å ha fått noe tilbake.  

Søndag var Intersport Evje veldig godt representert, da turrennet Høvringen gikk av stabelen i de nydelige "trikkeskinne-løypene" i Høgås skianlegg. Minst fem av de ansatte i butikken blei observerte ute i løypene, i ulik grad av form. 

To som absolutt var i slag, og i strålende humør da de kom over målstreken, var Adina Haugen og Gunvald Omdal. Det er en fornøyelse å handle ski, eller fotballsko og treningstøy for den saks skyld, med sånne sprudlende personligheter.  

Gunvald og Adina etter å ha fullført Høvringen 17. februar 2019. Foto: Geir Daasvatn     Tre nye år med Altifiber!

Postet av Fotball den 14. Feb 2019

Otra IL og Altifiber har hatt en tre-årig sponsoravtale for 2016-2018. Otra IL håndball og fotball har spilt med Altifiber-logoen på alle spilledraktene. Til gjengjeld har Altifiber ytet et betydelig pengebeløp til Otra IL hvert år i avtaleperioden.

I disse dager er avtalen forlenget med tre nye år, fra 1. mai 2019 til 30. april 2022. Det er daglig leder i Otra IL, Tony Halsall, som har forhandlet frem avtalen på vegne av idrettslaget. 

Vi er svært takknemlige for at Altifiber vil støtte opp om arbeidet vårt. Sponsorstøtten kommer virkelig barn og unge i Otra IL til gode.

Vi ser frem til et fint samarbeid med Altifiber i tre nye år!

Les mer om AltifiberKruse Smith på banen med Otra IL!

Postet av Fotball den 29. Jan 2019

De fleste sponsorene til Otra IL fotball befinner seg trygt plantet i Evje & Hornnes. Men vi har også vært så heldige å få knyttet oss til noen gode medspillere utenfor bygda. Én av disse er det svære entreprenørselskapet Kruse Smith, med hovedkontor i Kristiansand.

Kruse Smith beskriver seg selv som et solid, innovativt og framtidsrettet entreprenør- og boligkonsern med nasjonalt nedslagsfelt. Deres forretningsområder er bygg, byggfornyelse, anlegg samt bolig- og eiendomsutvikling. 

Firmaet er en solid familiebedrift med rundt 900 ansatte. Røttene går tilbake til 1935. Kruse Smith har både musklene og erfaringen til å realisere de mest omfattende og komplekse prosjekter. 

For tiden er Kruse Smith tungt inne som delentreprenør på den svære utbyggingen av E-39 Kristiansand - Mandal. Det er Norges største veiprosjekt for tida.

Kruse Smith har et reklamebanner på EHbanen. Avtalen gjelder i tre år, 2018-2020. Vi er veldig glade for at dette svære selskapet vil være med og bidra til arbeidet vårt for barn og unge i Evje & Hornnes. 

Tusen takk til Kruse Smith for at dere er med på laget! 

Hjemmesiden til Kruse Smith