J-13: Sesongåpnet med 6-0!

Postet av Fotball den 3. Apr 2019

Sesongdebuten for Otra j-2006 endte i jubel!🤸‍♀️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️🤸‍♀️
 Otra- Birkenes 6-0👍 Trener Knut Albert Hauan legger seg med et smil om munnen i kveld!

I dag var det enkelt å være trener. Eg er rett og slett stolt av jentene idag! All ære til spillerne. 👍😀
 Det var 12 spente jenter i garderoben før kampen.  Alle gledet seg stort til 1. Kamp.
 Endelig var vi igang!

Alle jentene hadde kanonbra innsats og spilte til tider ganske bra fotball. Om ikke alltid teknikken var av verdensklasse, så var det iallfall ikke noe å utsette på viljen og innsatsen. Det var rett og slett moro å se på jentene spille idag!

Birkenes var slett ikke noe dårlig lag, men de fikk aldri plass eller ro til å skape eget spill. Otra-jentene var på Birkenes med både 1 og 2 spillere så fort de fikk ballen.

1. Omgang startet, som avtalt, med høyt Otra-press. Dette resulterte i to forholdsvis raske og flotte mål. Emma sto for forarbeidet (asist) og Synnøve kunne bare styre ballen i mål (bra plassert). Birkenes hadde kanskje et par halvsjanser i første omgang, men godt forsvarsarbeid og hard jobbing på midtbanen sikret ledelsen til pause.

Andre omgang startet som den første. Høyt press og full fart i alle ledd. Leah, en skostørrelse ifra mål. Thea,  målsjanse og god innsats. Synne og Oda, forsvarsklipper sammen med superraske Mathea. Hun har et rått steg! Helin med sine terrier-fakter gjør forsvarsjobb så det holder.

Hanna skorer to på rappen fra venstre ving og får nesten dagens hat-trick, men skuddet sneier stolpen og ut.
 Emma får endelig lønn for strevet og skorer  fra kort hold. Hun får også en jobbe-assist med innlegg til Ina,  som banker ballen sikkert i mål.

Birkenes kommer innimellom til noen få skudd og sjanser, men Tiril har full kontroll i mål, og Otra jentene styrer overlegent mot seier.