G11 PÅ TOKT TIL ODDERNESHALLEN

Postet av Håndball den 6. Apr 2019

Da var det på tide å avslutte sesongen for Gutter 11.  På lørdag gikk turen til Odderneshallen, hvor AK-28, Kif og Tvedestrand sto  på menyen  

Dagen begynte litt ruskete mot AK og Tvedestrand , men guttene skal ha for at de aldri gir opp. Her var det full innsats til sommeren blåste i fløyta, selv om Otraguttene ble liggende litt bak. Sesongbeste kom i 3. Omgang mot Ak-28 2. Etter en fryktelig 1. Omgang der guttene ble liggende under 13-4 så ble sluttresultatet 17-14! Laget jobbet som gale i forsvar å stengte målet i lange perioder. Framover hadde de flott kontringsspill og overganger. Siste kampen mot Kif vant vi, og dermed var dagen perfekt!  Her er det bare å glede seg til neste sesong! 

Vi er enda ikke helt ferdige. Siste helga i april tar vi turen på Quart Cup i Kristiansand, noe vi gleder oss veldig til!

Med på laget i dag var: Emil Lexberg, Erik Abusland, Johan Skov-skov, Trym Odde, Ben Kristian Einarsen, Sondre Kile Lie, Thormod Sjøvold, Cevin Bech Nomeland, Emil Lundgren, Fredrik Klungeland og Martin Olsen. Bildet av den fine gjengen sammen med trener Åsmund Nesdal Kile 

Helsing stolte trenere 
Åsmund  og Siv Therese 

Må au slenge med dette bilde av Erik som gjorde sitt for miljøet denne dagen. Områder rundt hallen var fullt av søppel, så då trer Otragutten i gang med å rydde !
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.