Tusen takk for en strålende fotballdag!

Postet av Fotball den 4. Mai 2019

Vindbart sitt G-12 lag kan være eksempelet på fotballgleden som ble vist på EHbanen under Europris Vårcup lørdag 4. mai!
 Vindbart G-12. Foto: Geir Daasvatn
Da vi stod opp i dag morges, i seks kuldegrader, fryktet vi en iskald og vindfull dag. Men i stedet ble det ganske snart en omtrent passelig vårdag, som var nesten ideell å spille fotball på. 

Vi vil gjerne takke alle dere jentene og guttene som var på banen, alle dere ungdommer som dømte - sammen med dere litt mer rutinerte på ettermiddagen, dere foreldre og foresatte m.fl. som gjorde en strålende dugnadsinnsats i matteltet og kiosken, på parkeringsplassen, i søppelryddingen, i kakebakingen, som fotografer, dere som delte ut premier, dere rekordraske teltreiserer, alle dere som var med barna som trenere og lagledere, alle mammaer og pappaer, besteforeldre og søsken m.fl. som heiet så det ljomet helt bort i Trollbakken, og alle dere andre som gjorde små eller store dugnadsobber eller bidrog på annet vis i løpet av dagen eller forut for arrangementet. Uten et slikt enormt teamarbeid, der alle prøver å bidra positivt på sitt felt, hadde ikke Europris Vårcup vært noenting. 

Vi kommer tilbake med masse meir om den fine fotballdagen senere. Men altså: TUSEN TAKK TIL ALLE DERE SOM VAR MED PÅ Å LAGE FOTBALLFESTEN PÅ EVJE I DAG!

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.