Quart Cup 2019

Postet av Håndball den 17. Jan 2019

Hei håndballspillere i Otra!

I år som tidligere blir det arrangert Cup for J/G 10 & 11. Det som er nytt av året er at vi drar på Quart Cup som arrangeres i haller som ligger i Kristiansandsområdet. 

Vi reiser med felles buss fra Evje rutebilstasjon fredag 26 april kl. 18.00. Vi drar hjem søndag ettermiddag etter at lagene har spilt sine kamper.

Cupen vil koste kr. 1.500,- pr. deltager. 

Dette dekker deler av påmeldingsavgift og deltagerkort (mat: fredag kveld, hele lørdag, søndag frokost og matpakke + overnatting på skole, 1 inngangsbillett pr. deltager til Dyreparken og badeland, inngang til Cup show på lørdag kveld, samt busstransport hele helgen. Håndballgruppa dekker også en del av utgiftene til cupen.

I anledning 50-års jubileet til cupen blir det arrangert et heidundrende cupshow i Gimlehallen lørdag kveld, så det er bare å glede seg!

For å kunne reise på cupen er vi avhengige av at 2 foreldre/foresatte pr. lag kan være med + 1 trener. De voksne må følge laget hele helga og overnatte sammen med laget på skolen. Er det noen lag som ikke klarer å stille med voksne så kan laget dessverre ikke delta. 

NB! BINDENDE PÅMELDING INNEN 8/2-19 - Infolapp og svarskjema: Påmeld og info Quartcup 2019.pdf

Alle må levere lappen igjen til sine trenere innen 8/2.  Det vil komme et betalingskrav fakturert i Min Idrett og dette må betales innen 20. februar 2019. 

Har dere spørsmål angående cupen ta kontakt med Gro-Anita Mykjåland, mob: 95 82 19 68. Dere kan også lese mer om cupen på www.quartcup.no

Håper dere alle melder dere på – CUP er kjempegøy!!

Hilsen styret i Håndballgruppa.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.