Klubbkveld på Intersport

Postet av Håndball den 23. Sep 2019

VELKOMMEN TIL KLUBBKVELD PÅ INTERSPORT EVJE!

Onsdag 25/9-19  Kl. 18.00  til 20.00 blir handle-kveld for Otras medlemmer.

-30% på alt av klær og sko i butikken (ikke tilbudsvarer)

-35% på handballsko denne kvelden!

Benytt muligheten til og handle vintertøy / julepresanger o.s.v

VELKOMMEN!



0 Kommentar

Terminlister 2019/20

Postet av Håndball den 9. Sep 2019

 Kampoppsett

Seriestart nærmer seg og endelig kampoppsett er offentliggjort.

  • Endelig kampoppsett for alle regionens seriekamper for aldersklassene

12 – 18 år, samt senior 3. divisjon og lavere for sesongen 2019-20 er publisert på regionens nettside gjeldende fra 6. september.

  • Oppsettet for Aktivitetsserien (9-11 år) er offentliggjort tidligere.
     Rundedatoer og spillesteder for Minihåndball (6-8 år) blir offentliggjort i forbindelse med Barnehåndballseminar i september/oktober. Det er satt av halltid til Minihåndball og dette vises i banedagboken.

 

Kampoppsettet finnes fra valget Kamper på handball.no. Velg Region SørVest i nedtrekksmenyen og skriv gjerne kjønn og alder/divisjon (f.eks J12) i søkefeltet. 

 

Sjekk kampoppsettet for ditt lag og pass på at dere alltid forholder dere til oppdatert kampoppsett. 

 

Vi oppfordrer alle å laste ned appen Min Håndball og bruke denne for å alltid ha enkel tilgang til kampoppsettet og andre nyttige opplysninger.

 

Vi ser at klubbene har jobbet godt med kampoppsettet i høringsperioden og det har kommet inn mange ønsker om endringer fra klubbene. Vi har endret der det var mulig, det vil si der hvor det var enighet mellom lagene og ny tid var avtalt innenfor et tidsrom hvor hall var tilgjengelig. I noen tilfeller har det også vært nødvendig å flytte på kamper uten at lagene har bedt om det for å rette opp feil i det maskinelle oppsettet. I løpet av høringsfristen fikk vi dessverre inn en del meldinger fra idrettshaller som hadde dobbeltbooket i sin hall. Vi har av den grunn i noen tilfeller måtte flytte kamper til ny hall og/eller dato uten at klubbene har bedt om dette.

 

Trekkinger av lag er oppdatert pr 6. september og melding er sendt til oppgitte kontaktpersoner i de aktuelle avdelingene.

Påmelding av nye lag er registrert og oppdatert pr 6. september.


I de nærmeste ukene vil regionen se om det er mulig å samle kampene noe, slik at vi utnytter tilgjengelig halltid best mulig, og slik at det kan bli gode og sammenhengende arrangementer i hallen. Klubbene må derfor være forberedt på at noen av kampene kan flyttes på klokkeslett, også etter offentliggjøring av kampoppsett. 

 

Elektronisk kamprapport

Elektronisk kamprapport skal brukes i aldersklassene fra 12 år og opp til seniornivå. 

Det skal brukes Live Standard-versjon for elektronisk kamprapport. 

Det er mulig å sette opp testkamper for Live-føring hvis klubbene ønsker å øve seg på registreringen. Klubbene må da be om en spesifikk dato for Live-testkamp. 

 

Seriereglement

Seriereglementet er oppdatert i forkant av sesongen og ligger på regionen sin hjemmeside. 


0 Kommentar

Seminar om skadeforebygging

Postet av Håndball den 5. Sep 2019

Styret i håndballgruppa invitere onsdag alle trenere og assistenter til kurs/ miniseminar om skadeforebyggende trening og treningsmetoder.


Det var  Erik Grasaas og Henrik Westgård som var hentet inn til å gjennomføre seminaret, og det er ingen hvemsomhelst som var i Otrahallen denne onsdagskvelden

Erik er for tiden stipendiat på UIA og er utdannet fysioterapeut. Han har tilleggsutdannelse som osteopat og har en master i bevegelseslære.

Henrik er personlig trener og tidligere eliteseriespiller og toppskårer i Haslum og Drammen håndball. Han har også spilt en del kamper på herrelandslaget. Er nå med på storsatsningen i KIF håndball.


Erik og Henrik holdt et foredrag om skadeforebygging, treningsmetoder ol i miljørommet. før vi flyttet oss ned i hallen for å vise noen praktiske øvelser.




0 Kommentar

Gratis inngang på Krs Topphåndball

Postet av Håndball den 2. Sep 2019

Kr.sands nye elitesatsning, Kristiansand topphåndball, spiller sin første hjemmekamp mot Sandnes førstkommende søndag kl 18.00.
Alle spillere i Otra IL er invitert, og får komme inn GRATIS mot oppmøte i eget klubbtøy💥


Kampinformasjon

Kristiansand Topphåndball-Sandnes
Dato / Tid:08.09.2019 kl. 18.00
Kampnr90010100005
Avdeling:1. divisjon menn
Sted:Aquarama
Dommer(e):Ismet KvakicTommy Andre Eriksen
Delegat:Geir Egert Jansen
Arrangør:Kristiansand Topphåndball
Kamprapport:Klikk her

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline