Innkalling årsmøte Otra Håndball

Postet av Håndball den 27. Feb 2024

Innkalling årsmøte Otra Håndball

Tirsdag 5.mars 2024 kl. 18.00 – miljørommet Otrahallen 

1.    Godkjenning av innkalling

2.    Valg av møteleder, referent og 2 representanter til underskrift av protokollen

3.    Årsmelding 2023

4.    Regnskap for 2023

5.    Budsjett 2024

6.    Valg

7.    Behandling av innkomne forslag og saker (ønskes innen 4.mars)
Kamper i Otrahallen 11. feb

Postet av Håndball den 11. Feb 2024

Søndag ettermiddag er det 2 kamper i Otrahallen, kiosken er åpen.

Velkommen

TidTurneringKampnrBaneHjemmelagBortelag
Søndag 11.02.24
15:20Gutter 12, Breddeserie 0454031204046OtrahallenOtraFløy
16:20Jenter 15, Breddeserie 0354041503077OtrahallenOtraRandesund 3Gratisbilletter til Final8 for aldersbestemte lag

Postet av Håndball den 8. Feb 2024

Til alle aldersbestemte lag i NHF Region SørVest, 

 

Vi ønsker å dele en gladmelding om at Sparebanken Sør spanderer billetter på ti aldersbestemte håndballag både lørdag og søndag under årets Final8 i Arendal. Vi inviterer alle aldersbestemte lag i Region SørVest til å søke om gratisbilletter til dette. 

 

Se vedlegg for mer informasjon om hvem som kan søke, hvilke kamper man kan søke om billetter til, samt hvordan man søker. Vennligst videresendt denne informasjonen til alle lag i deres klubb, slik at alle får muligheten til å være med på dette. 

Gratisbilletter lag_Final8.pdf
Tryg på trening - kurs

Postet av Håndball den 6. Feb 2024

Til håndballklubber i region SørVest

Trygg på trening med Redd Barna er et gratis kurs for trenere og frivillige som skal gjøre klubben din tryggere for barn.

  • Vet du hva du skal gjøre dersom du har mistanke om at et barn og ungdom kan være utsatt for vold og seksuelle overgrep? Vet du hva du skal gjøre dersom et barn åpner seg for deg og søker hjelp? Hva kan dere som klubb gjøre for å sikre at barn er trygge på trening? Har deres klubb rutiner og planer etablert for å håndtere hendelser og varsler?

Norges Håndballforbund inviterer i samarbeid med Redd Barna til kurs på to forskjellige datoer som skal gjøre klubben din trygg for barn og ungdom.

Digitale kurs på teams for deg som skal være kursinstruktør i egen klubb. Vi anbefaler at klubbene deltar med 2 personer som kan dele på ansvaret med prosessen i egen klubb

KORT OM KURSET OG HVA DU LÆRER 
 Trygg på trening med Redd barna er et kurs som skal gjøre klubben deres til et trygt sted for barn. Kurset gir trenere kompetanse om hva vold og seksuelle overgrep er, hva man skal gjøre hvis man er bekymret for et barn, og hva man kan gjøre for å forebygge vold og seksuelle overgrep i egen klubb.
Hjemmekamper Torsdag 1. feb

Postet av Håndball den 1. Feb 2024

Denne torsdagskvelden er det to kamper i Otrahallen, først ut er Jenter 15, som møter Trauma kl 18:15, Jentene har begynt å finne formen i de siste kampene, og spiller mye fin håndball. Det blir garantert verdt turen i hallen i kveld. 

Umiddelbart etter det kl 19:30 er det damelaget sin tur, da møter de Lund HK fra Kristiansand, dette blir nok ett jevnt og tett oppgjør mellom to topplag. Lund her hele sesongen ligget i toppen og er det eneste laget Otra ikke har møtt enda denne sesongen.

Kiosken er åpen!