M= Mål totalt    7M= 7-m mål    1.= 1.omgang    2.= 2.omgang

Høvdingen19613101
Otra
Høvdingen
Hendelser

M= Spillemål    7M= 7-m mål    2= 2 minutter    A= Advarsel(Gult kort)    D= Diskvalifikasjon(Rødt kort)    R= Disk m/rapport

Leder BTina Frimanslund

Så var det klart for 12 årslagene sine debut i vanlig seriespill, Gutter 12 kom bakpå ganske fort, og klarte aldre å hamle oppmed ett godt spillende lag fra Birkenes. Tapte til slutt 10-20.

Jenter 12 spilte en jevn kamp, dro fra litt utover andre omgang. Men slappet litt mye av på slutten, og slapp Våg jentene litt inn i kampen igjen. Men ledelsen var såpass stor, så det endte med 13-11 seier til Otra.

Så spilte Gutter 13, alle hadde også vært i aksjon tidligere på dagen for G14 laget. Men kreftene holdt, og Otra ledes stort sett hele kampen og rodde i land en komfortabel 5 måls seier.

50Fredrik Bransdal Aune

Til slutta var det damelaget i 4. div som skule måle krefter med ett ungt lag fra Våg. Kampen begynte jevnt, med lite og like mange mål fra begge lag. Etter ett kvarters tid skjønte laglederteamet att det måtte hviles litt i bekk rekka, Kristin Skov-Skov entret banen og vipps stod det 16-8 til pause.

Det gode spillet fortsatte i starten av andre omgang, i løpet av 15 minutter ble 16-8 til 25-13, men så tok Våg Time-Out og Otra ble presset til mange tekniske feil og tvilsomme vurderinger, men ungjenta Kristin fortsatte å løpe Våg damene i senk, og kunne sikre oss en grei 6 måls seier.