Jenter 16 on tour - Lloret cup 2023

Postet av Håndball den 2. Apr 2023

Jenter 16 laget til Otra IL Håndball, er i påska av gårde på Håndball cup i Spania. Jentene har siden i høst spart, solgt, lodd, jobba dugnad å stått på for selv å finansiere en avsluttende tur til Lloret de Mar i Spania. Med litt hjelp fra håndballgruppa, Idrettsrådet og noen sponsorkroner for Otrapizzaen fra Tip Top Burgers&sånt kom vi så å si i mål med det.

Noen forventningsfulle jenter på mellomlanding i Amsterdam

Her har gjengen ankommet Barcelona om litt forsinket... Og er klar for en liten busstur til Lloret de Mar, ankom hotellet ca 2130 og ble kjapt losjert inn på rommene, så hadde arrangøren arrangert noe kveldsmat til oss.


Her er en forventningsfull gjeng på vei søndag formiddag til hallen for første kamp


Instagram

Så var det oppvarming, som ble lagt merke til, arrangøren filmet oppvarmings lekene våre å publiserte på sine Instagramssider, amazing mente de..

Kampen trenger vi ikke skrive så mye hjem om, fikk en leksjon i rask og offensiv Spansk håndball, men mot slutten av første omgang fikk vi hentet oss inn litt, som og fortsatte i begynnelsen av andre omgang. Men så ble det for slitsomt. Vi tapte tilslutt 24-7 :(

MEN! Alt er glemt nå, vi fant veien til stranda, der ble det "Tænning", bading ledet an av badnymfa Katrine og ball lek på stranda...


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.