Lloret Cup 2024 - Dag 1

Postet av Håndball den 25. Mar 2024

Ja, hvor skal en begynne? Avreise gikk på skinner, alle var på plass på Kjevik i god tid før avreise, innsjekket og friske.

Liten forsinkelse til Amsterdam, men Tony har vært der før og fikk losa jentene til riktig gate på rekordtid. Avreise fra Amsterdam ble litt forsinket, grunnet de ventet på bagasje - vi pustet lettet ut!

Men etter ankomst til Barcelona sånn omtrent i rute og litt venting på koffertene, begynte vi å ane noe...Tony fikk stilt seg tidlig i køen for lost luggage, og riktig... Den lå igjen i Amsterdam. Lang historie kort. Ankomst hotellet kl 0230, romfordelingen var ikke som vi hadde fått beskjed om, så den måtte endres på sparket. 


U/18 laget hadde egentlig kamp kl 0900 søndag morgen, men den måtte da utsettes. Tony fikk så tak i en sjåfør med varebil og fikk hentet alle 20 koffertene søndag, dagens mann i Spania :)


Kl 1840 var det klar for første kamp, U/16 laget møtte BM Ciudad Imperial fra Toledo i Spania. Denne klassen spilles med en mindre ball uten klister (Tony vil heller bli vaktmester i Spania) og det påvirket nok kampen litt.

I tillegg ble det nok en leksjon i effektiv og rask håndball med fintesterke jenter. Det var rett å slett klasseforskjell med lag som spilte ultra offensivt, og nådeløse når de vant ballen.
Kampen på 2 x 20 min endte med 35-6 tap. Vi for gi mer i neste kamp!


Etter kampen måtte vi rett i bussen fra Blanes, for å rekke den utsatte u/18 kampen fra morgenen, da skulle vi møte CH Sant Esteve de Palautordera i Lloret de Mar. Igjen ett lag som spilte veldig Spansk håndball, møtte oss så å si mann mann i hvert angrep på midtbanen. Tok litt tid å venne seg til det, og masse paniske beskjeder for å finne ut av det. men disse jentene kjempet som løver og tok mange steg som håndballspillere, og oppdaget nok at det fantes nye mer kampvilje der inne. Det var rett å slett kjempemoro å stå der som trener på benken, og jentene på tribunen var i ekstase. Jentene tapte kampen 25-10, men det betyr ingenting.Etter kamp, bar det tett til middags buffeen, masse god mat og god stemning

Takk til våre sponsorer for turen:Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.